[видео] Rib

BlunHit

Rib се Јане Трајковски на гитара, Ивица Димитријевиќ на гитара и бас и Џано Куч на тапани ‣ Снимено и миксано на 26 јануари 2019 од Ненад Трифуновски ‣ Сценски светла: Ерик Омерагиќ ‣ Сценски проекции: Кирил Донев ‣ Монтажа: Џано Куч ‣ Камера: Младен Павлески BPM