[видео] Rib

Chanson No.3

'Chanson No.3' е третиот сингл од истоимениот албумот на Rib. Rib се Јане Трајковски на гитара, Ивица Димитријевиќ на гитара и бас и Џано Куч на тапани. Снимено од Ален Хаџи Стефанов. Микс, продукција и мастеринг од Ben "Faz" Farestvedt.