[преслушуваме] Rib

Rib [МКЦ Скопје/Kran Records/Green Hill Records]

Rib "Rib"

Rib се Јане Трајковски на гитара, Ивица Димитриевиќ на гитара и бас и Џано Куч на тапани.
Вокал и текст на ''Rotator" на David Best.
Снимено од Ален Хаџи Стефанов.
Миксано, продуцирано и мастерирано од Ben "Faz" Farestvedt.