[видео] Rib feat. David Best

Rotator

Rib feat. David Best (Fujiya & Miyagi)
Ротатор е вториот сингл од албумот наречен Rib.
Rib се: Јане Трајковски гитара, Ивица Димитриевиќ гитара, бас и Џано Куч тапани.
Снимено од Ален Хаџи Стефанов.
Миксано, продуцирано и мастерирано од Ben “Faz” Farestvedt.