[преслушуваме] Roza

s​/​t EP [Балкан Велики]

Сите песни напишани од Roza, освен "Meki zid" (напишана од Roza и Владимир Биједиќ) и "MDMA" и "Pljuge" (напишани од Роза и Томица Томашевиќ). нимено, дизајнирано и продуцирано од Реља Свилар во Београд, јуни 2019. Миксано од Реља Свилар и Roza. Мастерирано од Реља Свилар. Дизајн на омот: Свен Сориќ. Бенд фотографија: Милош Стошиќ. Roza се Душан Дамњановиќ, Небојша Кузмановиќ и Стеван Ќировиќ.

Балкан Велики 2020