[преслушуваме] Rush to Relax

Rush to Relax [Look Back and Laugh]

Напишано и снимено од Дамјан Маневски

освен виолина-семпловите на „Не ме бива“ Lina Steiner

Микс и мастеринг Makis Ananiadis

Дизајн и изглед Zoran Pungerčar

Објавен на касета од Look Back and Laugh