Susijat

Safety in Numbness

S-f

SUSIJAT е нов состав на нашата пост-рок сцена. Бендот го сочинуваат Лазар Дарковски / тапани (String Forces), Никола Дрвошанов / бас (Jazz O’Nick), Деан Змејкоски / гитара (ex-KLO) и Борко Хаџиевски / вокал. Нивниот деби албум Safety in Numbness е снимен во скопското BPM Studio од Младен Павлески а е издаден на 4-ти април за Шарла.