[видео] Санаториум

Параноја

Перо Стефановски ► вокал и гитара • Горан Атанасов ► тапани • Горан Станковиќ ► бас • Бобан Василески ► гитара

Музика, текстови и аранжмани ► Перо Стефановски, Горан Атанасов, Горан Станковиќ, Бобан Василески и Константин Кажев • Тапаните снимени @ Password продукција од Бобан Василески и Дарко Дарковски • Хор вокали, пратечки вокали и гитарите на Перо Стефановски снимени од Александар Стефановски • Аудио инженер ► Бобан Василески • Стем микс и мастер ► Александрос Хрисидис (Sierra Studios)

Видео ►Горан Атанасов и Бобан Василески • Видео монтажа и продукција ► Горан Атанасов