[видео] Сашко Костов

Здив

Видео од претставата "Федра" на Театар Џинот од Велес
Играат● Маруша Облак и Васил Зафирчев
Камера● Данчо Стефков

Музика, аранжмани● Сашко Костов
Текст● Ана Стојаноска, Сашко Костов
Сашко Костов● тапани, вокали , ударалки, гитара и сајзери
Славчо Пеев● бас гитара
Антоније Аранѓеловиќ● е. пијано и сајзери

Снимено во Two Points студио од Сашко Костов
Миксувано и мастерирано од Мите Димовски во Тралала студио
Продуцент● Сашко Костов