Сашо Крстевски

Парусија [Критика 051]

Концепт: Сашо Крстевски.
Композиција и аранжмани: Сашо Крстевски.
Програмирање, синтисајзер и вокали: Сашо Крстевски.
Снимено во периодот 1997-99 со полифонски Roland D-50 синтисајзер и компјутерски секвенцер во домашното студио на Сашо Крстевски во Скопје.

Дизајн на омот: Јана Зафировска.
Техничка подготовка и мастеринг: Критика.

SK-P-O