[преслушуваме] Сашко Костов

Крик и прашина [самоиздание]

САШКО

Костов: тапани, вокали , ударалки, гитара и сајзери
Славчо Пеев: бас гитара
Антоније Аранѓеловиќ: пијано, сајзери

Музика и аранжман: Сашко Костов
Текст: Ана Стојаноска и Сашко Костов
Тапани на „Прашина“: Михаил Парушев
Гитара на „Ништо посилно“: Бојан Петков – Шамба
Бас гитара на "Living": Огнен Анастасовски - Окац
Гитара на „Еј, еј“: Александар Ристовски – Принц

Снимено во "Two Points" Студио, 2018
Миксувано и мастерирано од Мите Димовски во Тра ла ла студио
Слика на корица: Ангел Коруновски

Продуцент: Сашко Костов

24 март 2019 самоиздание