[видео] Sethstat

Afyon

Од албумот IX9 на Sethstat

Гоце Наумов тапани Дени Омерагиќ бас Панче Бујуклиев клавијтури Васко Бојаџиски саксофон Владан Дробицки тромбон
Стефан Рајхл Петар Аврамоски Филип Ѓорѓиоски Антон Лазаревски камера
Tone Bandits видео монтажа
Ивица Јанкуловски звучен мајстор Бисера Анастасова асистент