[преслушуваме] Sethstat

IX9 [PMGJazz]

Владан Дробицки: тромбон, слајд труба
Васко Бојаџиски: тенор саксофон , алт саксофон
Панче Бујуклиев: синтисајзери
Павел Дробицки: електричен бас
Тапани: Гоце Наумов

Дени Омерагиќ: Контрабас на Balthazar
Вокал и текст на Monolith: Ристо Солунчев
Пијано на Afyon: Дејан Илијиќ

Снимено од Ивица Јанкуловски и Владан Дробицки
Миксано во Алшар студио од Ивица Јанкуловски
Омот дизајн: Натали Николовска

Напишано од Sethstat
Извршен продуцент: Sethstat

16 февруари 2019 PMGJazz