[видео] String forces

Сети се

Првиот сингл „Сети се“, од надоаѓачкото ново ЕП на String forces. Снимено во Гдањск, Полска. Снимено и монтирано од Тања Рибарска. Постпродуцирано од Тања Рибарска и Дориан Јовановиќ. Идеа и концепт: Дориан Јовановиќ и Тања Рибарска.