The Hip

Songs about books and flowers [Критика 012 реиздание]

TheHipSABAF

1 Natural Grace [03:30]
2 The Rape [04:53]
3 Bottom’s Dream [05:52]
4 The Sick Rose [05:32]
5 Marina [03:52]
6 Suicide [04:07]
7 Spirit Of The Age [04:10]
Confusion Time [04:41]
Interstellar Overdrive [13:08]

Александар Лазаревски – гитара, вокал
Михајло Илиќ – бас
Серџо Стојковски – тапани
Симено и продуцирано од Влатко Каевски во Cyber Space studio / Скопје, од 29-ти април до 4-ти мај 1994
“Interstellar Overdrive” снимена во живо во клуб „Ариел“, Куманово, 24 мај 1994 од Бојан и Орде
Фотографија: Марјан Јаневски
© 1994 дискографска работилница Трот TRMC002 | 2016 Критика 012

с л о б о д н о   п р е з е м а њ е

TheHipL