[преслушуваме] Zad Agolot, Ajs, Vec VajsVersa, Micho, Deki 02, Tibor, Dare DT & Bazhe DSC

Soulmental Vol​.​2: Гладна година [самоиздание]

Soulmental Vol.2: „Гладна година“ е продолжение на претходното поглавје „Анатомија на будните“. Настапуваат: Vec VajsVersa, Micho & Deki O2, Zad Agolot, Ajs & Tibor. Дизајн на насловната страница: Миро Грчев. Инструментал и аранжман: Dare DT & Bazhe DSC. Mикс и мастеринг: Vane KN, Dare DT и Bazhe DSC. Снимено од 2012 – 2017 во Soulmental Studio.

13 јули 2018 самоиздание