Khara / Leitmotif

Split

L_K

KRAN Records со уште едно издание оваа година, овојпат заедничко на пост-рокерите KHARA од Куманово и LEITMOTIF од Скопје. Изданието е достапно за бесплатно симнување на bandcamp страната на KRAN Records, а на концертот на KHARA во Битола на 28-ми ноември ќе може да се набави и физичка копија – CD.