[видео] Светлост и Odron Ritual Orchestra

Towers » Alone Together » Across the wall and down with the ship

Нинослав Спировски › кларинет / тенор саксофон
Петар Христов › сопран саксофон
Иван Трајаноски › алто саксофон / баритон саксофон
Васко Бојаџиски › тенор саксофон
Бисера Базер › тромбон
Владан Дробицки › тромбон
Кристијан Новковски › тапани / перкусии
Драган Теодосиев › тапани / перкусии
Константин Хаџи Коцев › пијано
Панче Бујуклиев › minibrute
Дени Омерагиќ › контрабас

Во живо во кино „Фросина“ на 26 септември 2019. Компонирано од Новковски, Омерагиќ и Спировски. Снимено од Ненад Трифуновски. Микс: Владан Дробицки. Сценски светла: Ерик Омерагиќ. Камера: Игор Стојанов, Стефан Блажевски и Младен Павлески. Монтажа: Младен Павлески. Продукција: BPM Streaming.