[преслушуваме] Светлост

Jazz (to the working class) [PMGJazz]

◄ НИНОСЛАВ СПИРОВСКИ кларинет сопрано саксофон КРИСТИЈАН НОВАКОВСКИ перкусии ДЕНИ ОМЕРАГИЌ бас гитара синтисајзер електроника ▼ Компонирано од НОВАКОВСКИ, ОМЕРАГИЌ и СПИРОВСКИ ▼ Продуцирано од НОВАКОВСКИ, ОМЕРАГИЌ и СПИРОВСКИ ▼ Снимено во живо на Канал 103 на 1 јануари 2018 година ▼ Радиска продукција ЃОРЃИ ЈАНЕВСКИ ▼ Звук инженер МЛАДЕН ПАВЛЕСКИ ▼ Асистент на снимање ДЕНИ ОМЕРАГИЌ ▼ Дизајн КРИСТИЈАН НОВКОВСКИ ▼ Извршни продуценти ВЛАДАН ДРОБИЦКИ и МИРКО ПОПОВ за PMG Jazz ►