[преслушуваме] Светлост

Odron Ritual Orchestra [PMG Jazz]

Нинослав Спировски▸кларинет, сопрано и тенор саксофон. Петар Христов▸сопрано саксофон, алто саксофон. Иван Трајаноски▸алто саксофон и баритон саксофон. Васко Бојаџиски▸тенор саксофон. Бисера Базер▸тромбон. Владан Дробицки▸тромбон. Кристијан Новковски▸тапани и удиралки. Драган Теодосиев▸тапани и удиралки. Константин Хаџи Коцев▸пијано. Панче Бујуклиев▸minibrute. Дени Омерагиќ▸контрабас. Сите композиции напишани од Кристијан Новковски, Дени Омерагиќ и Нинослав Спировски. Снимено во Алшар студио од Ивица Јанкуловски и Владан Дробицки на 23 мај 2019 во Скопје. Асистент на снимање▸Бисера Анастасова. Микс▸Владан Дробицки. Фотографии▸Бисера Базер. Бенд фото▸Мирко Попов. Дизајн▸Кристијан Новковски. Извршни продуценти▸Владан Дробицки и Мирко Попов.