[преслушуваме] Swatovski

Збрани дела [Балкан Велики]

Swatovski е авторски проект на Марјан Китановски, реализиран со помош на пријателите: Сашка Русјакова, Сања Данчевска, Весна Митреска, Сара Д Кост, Трајче Митрески, Андреј Анастасов Еди, Дарко Поповски Блуз, Сашo Георгиевски, Добрила Грашеска, Елена Христова, Мирослав Тодоровски, Синиша Цветковски, Владимир Стојчевски. • Снимано кај Мац дома и во гаража + во студијата на Трајче и Еди. Миксано Кај Трајче. • На предниот омот е Давид Георгиев. • Извршен продуцент: Васко Атанасоски.