| 2019 |

[преслушуваме] Rib

Rib [МКЦ Скопје/Kran Records/Green Hill Records]

Download article as PDF

[видео] Rib feat. David Best

Rotator

Rib feat. David Best (Fujiya & Miyagi) Ротатор е вториот сингл од албумот наречен Rib. Rib се: Јане Трајковски гитара, Ивица Димитриевиќ гитара, бас и Џано […]