[преслушуваме] Мугер Фугер

Татко [МКЦ]

Сецко Сеад Хаџиќ: гитара, мандочело / Огнен Мангаровски: синтисајзер, пијано, бас гитара, гитара / Сашо Митревски: гитара / Никола Кузмановски: бас гитара / Огнен Златанов: гитара / Џано Куч: тапани и перкусии / Горан Трајкоски, Ристе Солунчев, Сашко Костов, Елена Христова, Снежана Стојчевска, Ристе Гоцев, Идриз Амети, Јон Ајдини, Џабир Дерала: вокали. Снимано и миксано во студио „Тра Ла Ла“. Продуцент: Мите Димовски.

23 мај 2018 МКЦ