[видео] Темпера

Дојди

Темпера се Тања Тас на вокал, Драган Гиновски Гино на гитара, Мите Димовски на тапани и Ѓоле Максимовски на бас гитара ▐ Гостин на оваа песна: Петар Христов на саксофон ▐ Компонирано од Ѓоле Максимовски ▐ Стихови и вокални хармонии: Тања Тас ▐ Аранжман: Темпера ▐ Продуцент: Мите Димовски ▐ Снимено, миксано и мастрирано во музичко студио Тралала ▐ видео: Александар