[преслушуваме] The Planktons!

Денес [самоиздание]

Оливер Јаниќијевиќ ▶ гитара
Марко Трендафиловски ▶ тапани
Дарко Поповски ▶ бас
Музика и аранжман: The Planktons! Снимање, микс, мастер и едит: Никола Китановски. Дизајн на омотот: The Planktons!