Tip Toe

Од албумот “Underdog” на Filch. Filch се: Дарко Стојоски на гитара, Златко Андријевски на гитара, Теодор Бошков на бас, Бранко Сапламаев на клавијатури и Гишо Динев на тапани. Аудио и видео: Ѓорѓи Вацев.