[преслушуваме] TK.CK.

До каде сте спремни да одите? [Балкан Велики 2020 • Направи сам/а 2002]

ТК.СК. е соло проект на Васко Атанасоски. Сите песни ги нашиша тој. Снимено е во Мултимедија (над Ван Гог во Дебар Маало) во 2002 од Ален Хаџи Стефанов. Фотографијата на насловната е на Луиџи Бејта-Буцо. Издадено оригинално за НАПРАВИ САМ/А колектив во 2002.