[преслушуваме] TK.CK.

Скопје од претходниот ден [Балкан Велики 2020 • АШ 2005]

ТК.СК. е соло проект на Васко Атанасоски. На овој концерт гитара свири и Горан Спасовски. Сите песни ги напиша Васко Атанасоски (освен текстот на „Гледај, осети, види“ кој го напиша Мзга). Снимено е во живо во Life радио (во Карпош) на 3 април 2005 од Ален Хаџи Стефанов. Обработка на звук направи Ивица Јанкуловски. Фотографијата на насловната е на Иван Коцев. Издадено оригинално за АШ во 2005.