[преслушуваме] Meissa Ionis

ToBeContinued … 2018 [AMPEFF]

Овој материјал беше снимен во живо на фестивалот “ToBeContinued … 2018” на 24 март во 2018 година. Настапувајќи за првпат како Meissa Ionis, Мартин Георгиевски тековно ги истражуваше звуците и елементите комбинирајќи ги во 30-минутна експериментална текстура. Meissa Ionis – бас гитара, предмети, синтисајзери, лупови. Фотографија на обвивка: Мартин Георгиевски.

 

10 јули 2018 AMPEFF