[преслушуваме] Tribute to Dead Gentleman

Dear Cavity LP [Шарла]

Музика и зборови Давид Ангелевски

Снимено и миксано во ФК Градски ѕид и студио Кларион

Мастеринг: Дејан Ангелевски - студио Кларион

16 мај 2019 Шарла CD/DR029