Foolish Green

Twelve

Foolish Green промотивно со видео спотот за синглот Twelve како најава за новиот албум Soul Revival / 2016.

Сценаристка, режисерка и монтажерка: Сандра Ѓоргиева
Продуцент: Факултет за драмски уметности Скопје
Компонирано, продуцирано и аранжирано од Ненад Стефановски

Слушнете ги на ПИН музичката конференција, во петок (27-ми ноември) во Кино Фросина, МКЦ, 22:50.