[преслушуваме] Undone

NewClear Reactions [самоиздание]

Андреј Анастасов-Даскаловски Еди на тапани, Мустафа Мусо Јонузовски на бас, Влад Каевски на клавијатури, Дарко Тасевски на гитара, Филип Бошевски на гитара и Ронит Бергман на вокал и гитара.
Оригиналната идеја на обвивката е на Ронит Бергман, дизајнот на обвивката е на Филип Митров.
Песните и текстовите се на Ронит Бергман. Двете песни беа развиени и продуцирани од Undone, заедно со Дарко Јаневски, кој и ги сними. Миксано од Дарко и Ронит, мастерирано од Carim Clasmann во Fish Tank Studio.

14 февруари 2019 самоиздание