[видео] Суперхикс

Модерна љубов

Режија и монтажа: Гоце Лалковски. Камера: Гоце Лалковски и Симе Златков. Музика, текст и аранжман: Суперхикс Банда Инструментале. Снимање, микс и мастер: Мите Димовски во студио Тралала. Суперхикс се: Петар Младеновски на бас и вокал, Борис Минов на гитара, Дарко Попов на тапани, Александар Спасовски на труба, DJ Гоце Лалковски, Симе Златков на саксофон, Бранко Илиевски на тромбон и Стефан Алексовски на клавијатури.