[видео] Вел

Нем

вокал / бас гитара ● Томе Спасовски
гитара / вокали ● Златко З'лте Никодиновски
клавијатури / вокали ● Денис Денко Алитовски
тапани ● Сашо Ристето Ристевски

текст ● Томе Спасовски
музика ● Вел

снимање и миксање ● Сашо Ристето Ристевски / Омни студио
мастеринг ● Мите Димовски / Тралала студио

видео ● Златко З'лте Никодиновски