[видео] Fluks

Сè околу нас

Влатко Чачоровски Чоле режија

Кристиjан Теодоров камерман

Дарко Маневски Мањо монтажа и колор градација

Борис Јосифовски Маус асистент на камера

Емил VFX

Били дрон

Еци шминка