[видео] Легијата

Не биди луд (Hood Rap)

Бит, аранжман и микс Ненад Стефаноски / Foolish Green Music

Лирики ЛД Пистолеро, Кемп ОД, Страјк, Да Џака Накот и Ронин

Мастеринг Ненад Стефаноски Шурикен Рекордс