[видео] V.I.S-VOX

Сиво утро

МАРЈАН БОЈАЏИЕВ клавијатури
РУБИН КАНТАР глас
ПЕТАР ЈАНКОВ бас
ДРАГАН ГИНОВСКИ гитара

Снимател и микс ДРАГАН ГИНОВСКИ ноември и декември 2019

Продуценти VIS V.O.X

Музика и текст ПЕТАР ЈАНКОВ ПЈ и ГИНО ДЕ ГАГИ И НИВНИТЕ СТРАСТИ 1985

Видео ПЕТАР ЈАНКОВ ПЈ