[преслушуваме] Yordan Kostov Quintet

Plush Pig [PMGJazz]

Сите композиции ЈОРДАН КОСТОВ, освен 'Telephone Way Toni Mancini' ЈОРДАН КОСТОВ и ФИЛИП БУКРШЛИЕВ

ЈОРДАН КОСТОВ армоника
ФИЛИП БУКРШЛИЕВ гитара
АНДРЕА МИРЧЕСКА двоен бас
ДРАГАН ТЕОДОСИЕВ тапани
ДАМЈАН ГРУЈО перкусии

Омот ФИЛИП БУКРШЛИЕВ

Снимено во студиото АЛШАР од ИВИЦА ЈАНКУЛОВСКИ

Продуцент ВЛАДАН ДРОБИЦКИ за PMGJazz