Заспијте со Jeff Bridges

“Овој свет е преполн со неуморни луѓе на кои им треба одмор. Затоа ги преполнив моите “ленти за спиење” со интригантни звуци, бучава и други работи кои ќе ви помогнат да имате добар ноќен одмор.” – Џеф Бриџис

 

J_B

 

За албумот Jeff Bridges Sleeping Tapes можете да донирате или да го превеземете бесплатно.