[преслушуваме] Zulu 3.4

Expandability [самоиздание]

~ Напишано и изведено од Zulu 3.4 ~ Снимено, миксано и мастерирано во студиото АЛШАР од ИВИЦА ЈАНКУЛОВСКИ во 2019 ~ Омот дизајн НАСКО ЏОРЛЕВ (Chubby's Art) ~ Говор на EPXANDABILITY од BoBeats ~ МАРИО СИМОНОВСКИ гитара ДАМЈАН ДАНЕВСКИ тапани МАРТИН ЏОРЛЕВ клавијатури ~