[преслушуваме] Димитра

Живот во живо EP [Шарла]

Музика, текст и аранжман: Димитра Цилевска. Вокал: Димитра Цилевска. Дизајн: Димитра Цилевска. Снимање и мастеринг: Студио Амон-дур, Битола (Игор Темелковски)

1 јуни 2018 Шарла EP/DR 020