[микс] 22 | Александар Малевски

[ ]
Derek Kaye | Turn The Music Up rework 1
Gino Soccio | It’s Alright (Hawk re-edit)
MadennisCrazy4M | Lucky Star (The Reflex Revision)
Peza | S.T.U.P.I.D
XX Edits | How Does it Feel? (LUXXURY EDIT)
Dr. Packer | I Feel Acid (Dr. Packer Edit)
Gazeebo | Bonus Jam
Justus Köhncke | Peace (extended disco club vocal remix)
Late Nite Tuff Guy | Make Me Feel (LNTG Muscle Mix)
Justus Köhncke | The Things That Dreams Are Made Of remix
Greg Wilson | Getting Away With It mix

 

Апотеза на моралната дисторзија
кон „Мизантроп“ во продукција на Комеди Франсез

05.08.2018

режија: Клемен Ервиен Лежер главни улоги: Лои Корбери, Аделин Дерми, Ерик Женовезе, Џенифер Декер, Серж Бадасариан и Флоренс Виала   „Мизантроп“, најзагадочната пиеса на Молиер, ...

13.07.2018

Рускиот академско-младински театар од Москва, улоги: Илја Исаев, Денис Шведов, Андреј Сипин, Рамилја Искандер, Александар Доронин   Третиот дел од оваа епохална сага на Том ...