[видео] Tonyo San и DJ Гоце С.А.Ф.

Арт и Факти

[ ]

Бит, микс и мастеринг: DJ Гоце С.А.Ф. / Bootlegz Basement Lab
Стихови: Тonyo San
Снимено во Bootlegz Basement Lab 2016

Видео: Филмофилска Продукција 2017
Камера: Alan Smithee
Монтажа: Марина Аврамовиќ, Антонио Арангеловиќ и Alan Smithee

Гогита и Мака – трезвена грузиска романса на свежа августовска македоксовска вечер
кон документарниот филм „Новиот живот на Гогита“

23.08.2017

Во едно сакартвелско зафрлено место се испреплетуваат приказните за животот после децениски престој во затвор, за важноста на семејството, виртуелните врски и нивното преминување во „вистинскиот” ...

[рецензија] War for the Planet of the Apes
режија: Matt Reeves

12.08.2017

Еден ден Andy Serkis (Gollum, King Kong) ќе биде номиниран за Оскар. Се надевам дека тоа ќе се случи токму за улогата на Цезар во ...