| |

Должност за мене и за човештвото е да го исполнам својот потенцијал | Интервју со Michael Gira, Swans

    Како тече турнејата? Сѐ е во ред. Секако е интензивна, ама тоа за нас e сосема нормално. Концертите траат по два и пол […]