| |

Тихувај (и слушај без предрасуди)

кон албумот „Тихувај“ на Chalgia Sound System

Download article as PDF

The Notwist

Close to the Glass

Требаше да поминат цели шест години од последната плоча на The Notwist (The Devil, You + Me) за да дојдеме до новиот албум Close to […]